Over ons

Martin Zoon Interior Design wordt gerund door mij, hoe kan het ook anders, Martin Zoon. Ik ben 51 jaar oud en inmiddels al langer dan de helft van mijn leven hartstochtelijk bezig met interieurvormgeving en meubeldesign. Mijn expertise ligt op vele vlakken en reeds talloze interieurprojecten heb ik mogen invullen en afronden, maar binnen het hele spectrum is het ontwerpen van keukens één van mijn grote passies.

Plannen maken, in oplossingen denken en de uitkomst van vele wensen en overwegingen hullen in een originele en passende vorm is in mijn ogen een van de mooiste dingen die er is. Wanneer door mijn oplossingen, ontwerpen en materiaalkeuzes mijn opdrachtgevers een leuker en beter leven kunnen leiden of in hun bedrijf prettiger kunnen werken en het liefst ook een hogere omzet kunnen genereren, dan maakt me dat oprecht een gelukkig(er) mens.

Vanuit die filosofie benader ik iedere klant en iedere opdracht. Ik ben verheugd dat je inmiddels van mij en mijn werk-benadering op de hoogte bent, door middel van je bezoek aan deze website. Ik hoop dat je hang naar een constructief en menselijk contact en een flinke dosis originaliteit en vakmanschap er toe zal leiden, dat wij elkaar in de nabije toekomst zullen ontmoeten.
Ik kijk daar in ieder geval naar uit!